dilluns, 26 de gener del 2009

10mil a Brussel.les


Us copio un escrit de la XBS,

Benvolguts catosferics,
Des de la Xarxa de Blogs Sobiranistes us volem animar a afegir-vos a la manifestació convocada per al proper 7 de març a Brussel·les.
La manifestació, anomenada "Deu mil a Brussel·les per l'autodeterminació", té per objectiu que l’autodeterminació de Catalunya figuri en l’agenda internacional i que els partits polítics nacionals, arrossegats per la nostra força, es declarin oficialment a favor de la independència i la incloguin en el seu programa. Més encara, que es comprometin a treballar per aconseguir-ho.
Aquest és un projecte transversal i no sotmès a cap sigla política. La iniciativa està oberta a la col·laboració de qualsevol persona, associació o plataforma que tingui, també, l'objectiu de la independència de Catalunya.
Pots anar pel teu compte o pots anar amb el transport organitzat des de la plataforma. El preu del transport per persona, anada i tornada, van des de 90€ amb autobús o 265€ amb avió.
L'èxit de la iniciativa depèn de tots i cadascú de nosaltres; el boca-orella i la campanya personal, a amics, familiars, coneguts, companys de feina, veïns, etc. és la manera en que podem cooperar per tal que sigui un èxit. Evidentment, també necessitem la vostra presència a Brussel·les el proper 7 de març.
Visita el web http://deumil.cat / i apunta't!
Alguns links interessants sobre el tema:

PD. Hi anireu? ;)

4 comentaris:

  1. Com els 10.000 de Xenofont. Tant de bo poguéssim dir que ens n'hem sortit com ells!

    ResponElimina
  2. O si com a mínim ens podem fer sentir i véncer com els 300 de les Termòpiles... ;p

    ResponElimina
  3. ei Wapíssima!

    Estic molt content de retrobar-te aquí, més que res perquè al bloc.cat no hi puc intervenir per culpa de la verificació de paraula....

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Jo hi vaig anar.
    Jornada històrica.
    Vam ser molts més "dels que ells volen i diuen".

    ResponElimina