diumenge, 26 de juny de 2011

Mirades: A

Com una degustació de diversos vins, vull encetar un petit tast de les mirades que configuren els protagonistes del meu entorn, i aquesta primera ronda voldria iniciar-la amb una de les que més m'ha captivat, vull començar parlant de la mirada de n'A.

Hi ha aspectes d'una persona que costen molt de transmetre, i en les mirades és on hi trobes més incògnites, no perquè aquestes no es vulguin mostrar, sinó per la complexitat i magnitud intrínseques que desprenen tants matisos com aspectes configuren una persona. M'agradaria fer-vos arribar encara que sigui lleugerament part del que emana aquesta mirada que tant estimo.

Aquesta és intensa, punyent, apassionada, vital, furiosa... té diverses facetes com diferents parts que configuren un prisma, i és així com se'm revela la seva mirada. Una mirada que m'encén i em fascina, una mirada que convida a indagar i a qüestionar.

D'entrada es mostra amb timidesa, ocultant part de la seva força, amb aquella incertesa de no voler-se mostrar amb tota la seva magnitud davant de qui no li importa, sinó esperant el moment oportú, la confiança necessària per mostrar-se amb tota la seva grandesa irradiant vitalitat per tots costats.

Quan et parla no et pots quedar indiferent, hi ha cert magnetisme que t'atrapa, en vols més, desitges que aquell raig de vida no cessi, de fet, ni tant sols penses, sols desitges que continuï mirant-te perquè així alhora, com si fos un bell reflex, tu et sents viu, agombolat per una energia que et desperta i et sacseja per a continuar vivint, i això no té preu amics meus, és per sensacions d'aquest estil, que he après a estimar tant qui em mira d'aquesta manera.

5 comentaris:

 1. Qui és n'A?

  És molt interessant aquest escrit. El món de les mirades és apassionant. Més que el de les paraules i nosaltres no ho hauríem de dir això xD

  Gràcies per actualitzar. És bo llegir coses noves i enriquidores de tant en tant.

  Tinc informació d'un concurs que potser t'interessa. La data límit és el 30 de juliol. Si t'interessa et passo l'enllaç i en parlem. Té pinta de ser molt interessant.

  ResponElimina
 2. No havia repetit tant la paraula interessar xD

  ResponElimina
 3. Uoh! Un nou concurs? :o sí que m'interessa, encara que no ho acabi enviant sempre m'ajuda a donar-me idees per escriure alguna cosa diferent! :D

  I tota la raó, el món de les mirades és fascinant! I no només les mirades en si, que porten molt de suc, tot el llenguatge gestual del qual tant en saben els mixus! ^^

  ResponElimina
 4. I sobretot, gràcies per comentar! :) valgui la redundància sempre és interessant veure les reflexions d'altres persones que valen la pena! :D

  PD: I qui és n'A? Ahhh... misteri! :p podria ser A d'Alba? (xiula.gif) :p

  ResponElimina