dilluns, 26 de gener del 2009

10mil a Brussel.les


Us copio un escrit de la XBS,

Benvolguts catosferics,
Des de la Xarxa de Blogs Sobiranistes us volem animar a afegir-vos a la manifestació convocada per al proper 7 de març a Brussel·les.
La manifestació, anomenada "Deu mil a Brussel·les per l'autodeterminació", té per objectiu que l’autodeterminació de Catalunya figuri en l’agenda internacional i que els partits polítics nacionals, arrossegats per la nostra força, es declarin oficialment a favor de la independència i la incloguin en el seu programa. Més encara, que es comprometin a treballar per aconseguir-ho.
Aquest és un projecte transversal i no sotmès a cap sigla política. La iniciativa està oberta a la col·laboració de qualsevol persona, associació o plataforma que tingui, també, l'objectiu de la independència de Catalunya.
Pots anar pel teu compte o pots anar amb el transport organitzat des de la plataforma. El preu del transport per persona, anada i tornada, van des de 90€ amb autobús o 265€ amb avió.
L'èxit de la iniciativa depèn de tots i cadascú de nosaltres; el boca-orella i la campanya personal, a amics, familiars, coneguts, companys de feina, veïns, etc. és la manera en que podem cooperar per tal que sigui un èxit. Evidentment, també necessitem la vostra presència a Brussel·les el proper 7 de març.
Visita el web http://deumil.cat / i apunta't!
Alguns links interessants sobre el tema:

PD. Hi anireu? ;)

divendres, 23 de gener del 2009

Visca el domini informàtic! :D

Sí gent sí, problemes informàtics... i mira que tothom amb experiència en el blogger, sobretot alguns a qui us tinc confiança em comenten: "el blogger és més fàcil de fer servir que el bloc.cat", però... reconec que m'estic fent un embolic amb els gadgets! @_@ La mare que em va parir! xD

He estat intentant afegir un comptador de visites i altres cosetes que m'havien cridat l'atenció d'altres blocs... però l'editor de codi html em diu que no ho reconeix pas... ¬¬ té una conxorxa en contra meva!!! :)))

Res, que com dic sempre, els blocs ajuden a desfogar-se apart de compartir opinions, i idees de tot tipus! Un punt de trobada excel.lent en una societat on sembla que cada dia estiguem més perduts.

Si algú em vol donar un cop de mà, benvingut sia! ^^

dijous, 22 de gener del 2009

Una bona oportunitat

Estic veient que lo bó de disposar de dos blocs, és que el que t'oblides de dir en un ho comentes en l'altre! xD

Avui he aconseguit després d'un petita odissea entre diferents quioscs fer-me amb l'exemplar d'oferta de la biblioteca de Clàssics de la Bernat Metge: Les dones de Traquis i Antígona de Sòfocles per només 3€!!! Impressionant! L'edició és preciosa, en un costat la part en grec clàssic, a l'altra en català... fa babejar! ^^ A més a més, traduïda per alguns autors de luxe com en Carles Riba!

Si us agrada el món clàssic us la recomano al 100%! ;P I sense cobrar comissió per fer-ne publicitat! :D

També he descobert en un altre bloc, Els dies de Dèdal, que no es quedaran només aquí, es veu que les coses no deurien anar bé a nivell de vendes, i no m'estranya, la col.lecció Bernat Metge estava a uns preus pels núvols i molts cops difícil de localitzar, per això es veu que volen treure'ls-hi la pols i també en treuran en edició de butxaca i també els actualitzaran i els hi trauran tot el munt de notes extres, deixant-ne només les imprescindibles per comprendre el text. Vaja, tota una posada en marxa al dia d'avui. Per postres, en un altre bloc, en el mateix dia descobreixo que també han fet un pacte de col.laboració l'Institut Cambó (que és la propietària de la col.lecció) i Google per trobar disponible els exemplars de la col.lecció en edició digital! Si voleu podeu llegir la notícia aquí.

M'he quedat bocabadada, amb lo que m'agraden tots aquests autors! És com un regalàs poder-hi accedir d'aquesta manera i poder-ne gaudir a casa i tot! :)))

Tot i així... hi ha una cosa que no m'acaba de fer el pes, em faré pesada, però no ho suporto... la rugositat de les tapes... uix, és com allò de sentir les ungles esgarrapant una pissarra o una forquilla ratllant un plat... desagradable, molt desagradable, una col.lecció tant exquisida que utilitza tapes dures que ajuden a conservar millor el llibre però utilitzant aquella maleïda rugositat en les cobertes... ¬¬ sí, ho havia de dir, m'havia de desfogar! xD



---> Imatge extreta d'aquí.


dilluns, 19 de gener del 2009

Naixement


Toc, toc...
S'esquerda fent ziga-zagues...
Un pollet treu el caparró.
La closca cruix i el pollet s'interroga...
Mamà, on sóc?
"Fill meu, benvingut al món on els somnis més meravellosos són possibles alhora que conviuen amb els pitjors malsons."


El pollet es queda astorat davant la resposta, i sa mare profereix:

"Tingués en ment el nom de Gaza, el de l'Holocaust, el dels crims proferits dins del silenci còmplice d'una humanitat que alhora es capaç de generar les piràmides de Gizeh, d'embadalir-se davant La Creació de Miquel Àngel i de bastir dins dels seus cors somnis que poden capgirar el món o que senzillament poden fer somriure un infant".

Naixement, mort... fi?
Què puc dir de mi?

De bell nou un bloc he encetat,
intentant aixecar el cap un cop més,
amb un nom vell ja gastat,
premissa de l'herència del temps.

Benvinguts al Reflex de Venus.



Imatge extreta d'aquí.